Обади се за оферта: 0887 419 324

Хамалски услуги за София

Оставете тежката работа на екипа на „Ес Ти Джи Логистика“. Ние сме специализирана компания за превозни и хамалски услуги в рамките на София. За нас Вашият комфорт и качествено обслужване са на първо място, затова Ви предоставяме коректно, бързо и съобразено с графика Ви обслужване. Ние ценим Вашето време, затова работим без почивен ден и сме на разположение и през уикенда. Гарантираме Ви, че вещите, мебелите или товарът ще пристигнат навреме и без драскотина до посочената дестинация.

хамалски услуги софия

Ето и професионалните ни хамалски услуги за София:

 • Да преместим оборудването от офиса или дома Ви
 • Да осигурим бърз транспорт на единични или малки мебели/уреди (хладилници, перални, легла или дивани)
 • Да монтираме или демонтираме мебели при необходимост
 • Да разопаковаме и подреждаме мебели или вещи
 • Да опаковаме скъпи мебели
 • От нас може да закупите чували и кашони за преместване

Нашата мисия е да Ви бъдем от помощ, затова осигуряваме надежден и бърз превоз и хамалски услуги извън София с допълнително договаряне на условията. Екипът на „Ес Ти Джи Логистика“ е висококвалифициран с дългогодишен опит в сферата. Ние не се боим от специфичните изисквания на клиентите и подхождаме отговорно, защото знаем, че Ви помагаме в един от най-трудните моменти. Ето защо се стараем да Ви осигурим експертиза и отношение, от каквито се нуждаете.

Какво трябва да знаете?

Преместването на дома, офиса или промишлените помещения не може и не бива да е хаотичен процес. Затова ние от „STG Логистика“ непрестанно оптимизираме работата си, така че да съставим стриктен план-график на необходимите Ви услуги, които да извършим в кратки срокове. Единственото, което е необходимо, е да ни се обадите. Наш екип ще направи посещение за оглед и уточняване на всички подробности. Ще подготвим оферта и ще начертаем дейностите по преместването, като ще Ви консултираме кои мебели или артикули трябва да опаковаме и какъв ще е логистичният процес.

Защо да ни се доверите?

Защото нашата мисия е да опровергаем митовете за несръчните и невнимателни хамали. Изградили сме богато портфолио от комплексни услуги, които Ви освобождават от задължението да подготвяте предварително преместването. В компанията работи обучен екип, който е натрупал завиден опит с разнообразни по сложност задачи и е изградил стратегия за всяка индивидуална ситуация. Работим с прецизност и съобразителност, защото знаем, че се обръщате към фирмата ни в моменти на трудност и разчитате на нашето добросъвестно изпълнение.

Цялостно преместване на дома и офиса

1 Коментар

 1. Любомир Живков

  Ползвахме услугите на STG Логистика при смяна на офиса. Момчетата се справиха изключително бързо, професионално и на перфектна цена. За 4-5 часа фолираха и преместиха над 20 бюра, столове, цялата техника, множество офис мебели и огромен брой кашони. Всичко си дойде на определеното място непокътнато.
  Горещо препоръчвам!

  Отговор

Изпращане на коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *